Over ons

Wij geloven in hybride zorg: videoconsultaties die maximaal comfort en veiligheid bieden voor arts én patiënt. Dit als een volwaardig kanaal van dienstverlening naast de fysieke contacten die er vandaag zijn. We focussen hierbij op gebruiksgemak voor zowel arts als patient. Zo krijgen we ruimte voor meer gezondheid en levenskwaliteit voor alle Belgen.

Onze missie

Doktr wil een wereld van digitale mogelijkheden openen zodat mensen beter leven en slimmer werken. Onze missie in e-health is mensen de digitale tools geven om hun gezondheid in eigen handen te nemen. Doktr biedt je de mogelijkheid om op een gemakkelijke en snelle manier een dokter te contacteren via je smartphone. Als je ziek bent heb je al genoeg aan je hoofd. Je wil je geen zorgen maken over waar je het snelst terecht kunt, of je verlof kan krijgen op je werk en of je een babysit kan vinden voor je kinderen. Met Doktr brengen we de dokter naar jou. Zodat jij je volledig kunt focussen op je genezingsproces. Bij Doktr sta jij centraal en dit elke dag opnieuw. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, privacy en toegankelijkheid dat zijn onze kernwaarden voor arts én patiënt.

Logo Doktr

Ons team

Doktr bestaat uit een team van klantgerichte en innovatieve digitale experts, artsen en specialisten. We delen dezelfde ambitie: samen onze gezondheidszorg klaarmaken voor de toekomst. Een toekomst waar hybride zorg een prominente rol zal spelen. Bij Doktr geloven we in hybride zorg waar digitale en fysieke consultaties elkaar aanvullen.

Daarom zijn we fier op de huisartsen waarmee we samenwerken. Zij hebben ervoor gekozen om niet af te wachten, maar samen met ons de eerste stap te zetten richting de gezondheidszorg van de toekomst. Dit op een duurzame manier, met de nodige aandacht voor Evidence-Based Medicine en generische medicatie. Zo vaart ook het systeem er wel bij.

De mensen achter Doktr

 • Jan Van Wijnendaele

  Jan

  Managing Director

 • Klaas Vandevyvere

  Klaas

  Medical Lead

 • Lincy Amerijckx

  Lincy

  Business Development Manager

 • Eva Van Isterdael

  Eva

  Operations Director

 • Nathalie Demeester

  Nathalie

  Operations Coordinator

 • Sara Pelleriaux

  Sara

  Operations Coordinator

Persberichten

Vrouw gebruikt Doktr-app op smartphoneScreenshot van de Doktr-app

Raadpleeg snel een erkende huisarts via je smartphone

 • Zonder afspraak
 • Waar je ook bent
 • Digitale voorschriften en ziektebriefjes
Ontdek het op Google PlayDownload in de App Store
QR-code Doktr-app
Scan en download Doktr