Hulp bij terugkeer naar het werk via je smartphone

Een gemakkelijke manier om in gesprek te gaan met de terug-naar-werk-coördinator. Dat is wat CM jou biedt, samen met Doktr. Of je nu je eerste afspraak digitaal laat verlopen of de gesprekken daarna, de keuze is geheel aan jou. 

 

Ontdek hier meer over videoconsultatie met je terug-naar-werk-coördinator via de Doktr-app.

Terug naar werk CM x DoktrTerug naar werk CM x Doktr

Terug-naar-werk-traject met CM via Doktr

Terug-naar-werk (TNW) is een vrijwillig traject. Het is erop gericht je terug te laten keren naar de werkvloer, via een aangepaste functie, een alternatieve tewerkstelling of verdere opleiding. Je wordt daarbij ondersteund door een terug-naar-werk-coördinator. Meer info lees je hier.

Om dit traject toegankelijker te maken, kan je via de Doktr-app videogesprekken voeren met de terug-naar-werk-coördinator. Zonder verplaatsing en vanuit het comfort van je eigen omgeving. Hulp nodig? Maak eerst hier een afspraak.

Hoe Doktr gebruiken via terug-naar-werk-traject? 

  • Voor een terug-naar-werk-traject maak je eerst een afspraak op: https://www.cm.be/nl/formulier-terug-naar-werk
  • Download de Doktr-app en registreer je met itsme®. Rechtstreeks vanuit de Mijn CM-app? Dat kan ook dankzij de rechtstreekse link. Klik onderaan op ‘Meer’, en op ‘Videogesprek’ onder ‘Gezondheid’.
  • Toegewezen afspraak: je ontvangt meer details over je afspraak via CM per e-mail of brief (volgens je communicatievoorkeur bij CM). Is dit je eerste afspraak? Stuur op voorhand je ondertekende gegevensverklaring door naar je regionale kantoor vermeld onderaan in de uitnodiging.
  • Toewijzing terug-naar-werk-coördinator: klik 5 minuten voor je afspraak op de ‘Terug naar werk’-optie in de app en beantwoord enkele vragen.
  • Videogesprek: de terug-naar-werk-coördinator stuurt je een bericht en start de videoconsultatie via de app.
  • Nazorg: Na afloop van het gesprek kan je een samenvatting in de app verkrijgen. De conversatie en gedeelde documenten blijven nog 24 uur beschikbaar.

Een sterk partnerschap tussen CM en Doktr

Sinds 2022 bouwen CM en Doktr samen aan de toekomst van de gezondheidszorg. Kom meer te weten over deze samenwerking via deze link

Heb je nog vragen? Raadpleeg onze FAQ
Vind je ook hier geen antwoord op je vraag? Contacteer ons dan via customerservice@doktr.be.
Vrouw gebruikt Doktr-app op smartphoneScreenshot van de Doktr-app

Raadpleeg snel een erkende huisarts via je smartphone

  • Zonder afspraak
  • Waar je ook bent
  • Digitale voorschriften en ziektebriefjes
Ontdek het op Google PlayDownload in de App Store
QR-code Doktr-app
Scan en download Doktr