Over ons

Wij geloven in hybride zorg: videconsultaties die maximaal comfort en veiligheid bieden worden een volwaardig kanaal van dienstverlening naast de fysieke contacten die er vandaag zijn. We focussen hierbij op extreem gebruiksgemak voor zowel arts als patient. Zo krijgen we ruimte voor meer gezondheid en levenskwaliteit voor alle Belgen.

Onze missie

Proximus wil een wereld van digitale mogelijkheden openen zodat mensen beter leven en slimmer werken. Onze missie in e-health is mensen de digitale tools geven om hun gezondheid in eigen handen te nemen. Doktr biedt je de mogelijkheid om op een gemakkelijke en snelle manier een dokter te contacteren via je smartphone. Als je ziek bent heb je al genoeg aan je hoofd. Je wil je geen zorgen maken over waar je het snelst terecht kunt, of je verlof kan krijgen op je werk en of je een babysit kan vinden voor je kinderen. Met Doktr brengen we de dokter naar jou. Zodat jij je volledig kunt focussen op je genezingsproces. Bij Doktr sta jij centraal en dit elke dag opnieuw. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, privacy en toegankelijkheid dat zijn onze kernwaarden voor arts én patiënt.

Ons team

Doktr bestaat uit een team van klantgerichte en innovatieve digitale experts, artsen en specialisten. We delen dezelfde ambitie: samen onze gezondheidszorg klaarmaken voor de toekomst. Een toekomst waar hybride zorg een prominente rol zal spelen. Bij Doktr geloven we in hybride zorg waar digitale en fysieke consultaties elkaar aanvullen.

Daarom zijn we fier op de huisartsen waarmee we samenwerken. Zij hebben ervoor gekozen om niet af te wachten, maar samen met ons de eerste stap te zetten richting de gezondheidszorg van de toekomst. Dit op een duurzame manier, met de nodige aandacht voor Evidence-Based Medicine en generische medicatie. Zo vaart ook het systeem er wel bij.

Doktr is geen spoeddienst

De huisartsen via de Doktr app kunnen alleen hulp bieden bij primaire medische vragen die geen spoedeisende hulp of ziekenhuisopname vereisen. Indien je een dringende ziekenhuisopname nodig hebt, bel dan naar 112.