Over ons

Doktr biedt je de mogelijkheid om snel en eenvoudig een dokter te contacteren via je smartphone. Doktr brengt de dokter naar jou, zonder gedoe. Zo kan jij je concentreren op genezen.

Onze missie

Proximus wil een wereld van digitale mogelijkheden openen zodat mensen beter leven en slimmer werken. Onze missie in e-health is mensen de digitale tools geven om hun gezondheid in eigen handen te nemen. Doktr biedt je de mogelijkheid om op een gemakkelijke en snelle manier een dokter te contacteren via je smartphone. Als je ziek bent heb je al genoeg aan je hoofd. Je wil je geen zorgen maken over waar je het snelst terecht kunt, of je verlof kan krijgen op je werk en of je een babysit kan vinden voor je kinderen. Met Doktr brengen we de dokter naar jou. Zodat jij je volledig kunt focussen op je genezingsproces. Bij Doktr sta jij centraal en dit elke dag opnieuw.

Ons team

Doktr bestaat uit een team van klantgerichte en innovatieve digitale experts, artsen en specialisten. We delen dezelfde ambitie: samen onze gezondheidszorg klaarmaken voor de toekomst. Dat willen we doen door de patiënt én de dokter te empoweren met relevante digitale tools.

Wij zijn fier op ons netwerk van dokters die wij digitaal trainen en ondersteunen, zodat zij de patiënten op de beste manier vanop afstand kunnen behandelen. Als team werken we met de Evidence Based Medicine richtlijnen en kiezen we volop voor generische medicijnen als er iets moet voorgeschreven worden. Zo vaart ook het systeem er wel bij.

Doktr is geen spoeddienst

De huisartsen via de Doktr app kunnen alleen hulp bieden bij primaire medische vragen die geen spoedeisende hulp of ziekenhuisopname vereisen. Indien je een dringende ziekenhuisopname nodig hebt, bel dan naar 112.